Bovenheide 20, 2380 Ravels
3 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Bovenheide 20 Land: België
Gemeente: 2380 Ravels

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 3
Eigenschappen: Huis Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 200 Oppervlakte terrein : 1342
Beschikbaar: Bij akte Bouwjaar: 1959
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 340
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Deze gezellige vrijstaande gezinswoning werd in 2002 volledig gestript en gerenoveerd: elektra, verwarming, ramen, achterbouw, etc. In 2011 werd het dak vernieuwd en in 2015 werden een nieuwe keuken geplaatst. Ook de vloer werd vervangen. GOEDGEKEURD ELEKTRISCH VERSLAG!

Indeling: gezellige woonkamer mét pelletkachel en aansluiting naar de open keuken. De keuken is érg ruim en biedt een prachtig zicht op de grote tuin. Volgende toestellen werden voorzien: fornuis op gas, dampkap, oven, espressomachine, vaatwasser, koelkast en een spoelbak. De tafel werd mee geïntegreerd in de keuken en afgewerkt met dezelfde materialen. Naast de keuken vinden we handige (zeer droge) kelder. Tenslotte vinden we nog een apart gastentoilet, wasplaats/berging en de inpandige garage.

Boven zijn 3 slaapkamers aanwezig, waarvan 2 grote en 1 kleinere. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet.

De tuin is riant en heel gemakkelijk aan te passen naar uw eigen behoefte/smaak, indien gewenst.
Ze werd op dit moment praktisch ingedeeld (terras-gazon-bloemenperk) en is vanaf de straat via beide kanten (!) van de woning toegankelijk via een nette poort. Achter het huis zien we een fantastische patio (2008) en een ruime garagebox.

EXTRA TROEVEN: fantastische locatie op wandelafstand van school, bossen en andere activiteiten, instapklaar, geen verplichte werken aan de elektra, erg ruime en rustige gelegen tuin, etc.