Koning Albertstraat 144/1-1, 2381 Weelde € 750
2 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Koning Albertstraat 144/1-1 Land: België
Gemeente: 2381 Weelde

Details
Huur/Verkoop: Huur Slaapkamers: 2
Eigenschappen: Duplex Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 151 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: 15/04/2018 Bouwjaar: 2002
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 173
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Deze fantastische duplex van maar liefst 151m² (!) straalt luxe uit en is voorzien van diverse troeven: alarmsysteem, parketvloer, eigen lift (!), 2 erg grote terrassen, dubbele garage, etc. De verlichting en gordijnen zijn omvat in de huurprijs! Kleine residentie met slechts 2 appartementen!

Indeling: private inkomhal met eigen trap én lift, grote woon- en eetkamer in L-vorm met centraal het televisiemeubel met gashaard en ingebouwde kasten. Achteraan vinden we een erg grote en praktische open keuken met oven, vaatwasser, spoelbak, inductiefornuis, dampkap en koelkast. Blad is in natuursteen. Naast de keuken merken we een handige berging met kastenwand. Verder ook nog een gastentoilet.

Boven zien we 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 ook voorzien van een vaste kast. Verder ook een grote badkamer met bad, douche, dubbele wastafel en toilet. Tenslotte nog een wasplaats.

Op elke verdieping vinden we een mooi en rustig gelegen terras. Verder is de dubbele garage (met automatisch poort) omvat in de huurprijs. Voor het gebouw is nog extra parkeerplaats voorzien.

EXTRA TROEVEN: nét nieuwe hoogrendementsketel geplaatst, luxueuze afwerking, centrale ligging, kleine residentie, veel buitenruimte, etc.