Weeldestraat 37, 2381 Weelde € 850
3 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Weeldestraat 37 Land: België
Gemeente: 2381 Weelde

Details
Huur/Verkoop: Huur Slaapkamers: 3
Eigenschappen: Huis Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 175 Oppervlakte terrein : 500
Beschikbaar: 01/06/2018 Bouwjaar:
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC:
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Indeling: statige inkomhal met trap naar boven. Verder zien we een ruime woonkamer met veel lichtval en gezellige haard. Deze ruimte geeft tevens een mooi zicht op de veranda en tuin. Aansluitend vinden we de grote leefkeuken, voorzien van volgende toestellen: fornuis op gas, dampkap, spoelbak en vaatwasser. Naast de keuken merken een apart gastentoilet met handenwasser, en tevens een wasplaats/berging met douche. Tenslotte achteraan nog een zeer ruime veranda, met automatische zonnewering.

Op de 1ste verdieping merken we 3 slaapkamers, waarvan 2 voorzien werden van een kastenwand. In de gang vinden we ook nog een ingebouwde kastenwand, dus aan bergruimte geen gebrek! Tenslotte is hier ook nog een badkamer met bad, geïntegreerde douche, wastafel en toilet. De badkamer is zowel via de grote slaapkamers, alsook via de gang bereikbaar.

De garage geeft rechtstreeks toegang naar de woning via de wasplaats. Verder is er ook een carport aanwezig. Tenslotte ook nog een droge kelder.

EXTRA TROEVEN: charmante uitstraling, recent volledig geschilderd, zeer lichte en ruime kamers, netjes onderhouden tuin, op wandelafstand van school en openbaar vervoer, enz.