Oosteinde 30, 2380 Ravels € 315000
3 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Oosteinde 30 Land: België
Gemeente: 2380 Ravels

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 3
Eigenschappen: Huis Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 250 Oppervlakte terrein : 840
Beschikbaar: Bij akte Bouwjaar: 1981
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 282
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Deze charmante vrijstaande gezinswoning (bj. ‘81) werd opgebouwd met degelijke materialen en is steeds tot in de puntjes onderhouden. Structureel is ze prima in orde, en met wat kleine opknapwerken kan ze gemakkelijk omgevormd worden tot een hele eigentijdse woning! De woonkamer werd reeds recent opgefrist. De HR-ketel dateert van 2011.

Indeling: royale inkomhal met open trap, frisse en klassevolle woonkamer met gashaard en parketvloer. Erg veel lichtinval! Aansluitend een grote leefkeuken met fornuis op gas, dampkap, dubbele wastafel en een koelkast met vriezer. Naast de keuken vinden we nog een handige (en droge) kelder. Verder ook een grote berging met kastenwand, die tevens dienst doet als wasplaats.

Er is 1 slaapkamer beneden, alsook de badkamer. Deze werd voorzien van bad, wastafel en toilet. Achteraan de woning is nog een extra toilet geplaatst.
De bovenverdieping voelt erg ruim aan dankzij de open gang, en is momenteel voorzien van 2 ruime slaapkamers en een bergkamer. Er zijn echter nog voldoende mogelijkheden om de slaapkamers te vergroten, of zelfs nog een extra kamer bij te creëren.

Er is een grote inpandige garage (met automatische toegangspoort). Naast het huis is nog een extra parkeerplaats.
Onder de volledige woning (met uitzondering van de garage) is een kruipkelder voorzien.

De tuin is ruim, érg netjes aangelegd en biedt veel privacy. Momenteel bestaat ze uit 2 delen: siertuin en moestuin. Het perceel is ook via de achterkant bereikbaar (servitude).

EXTRA TROEVEN: uitzonderlijk rustig en kindvriendelijk gelegen op wandelafstand van natuur, school, openbaar vervoer, winkels, etc. Laag energieverbruik, rolluiken rondom, slaapkamer beneden ook prima geschikt als kantoor voor vrij beroep, etc.