Steenweg Weelde 67a, 2382 Poppel € 1100
3 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Steenweg Weelde 67a Land: België
Gemeente: 2382 Poppel

Details
Huur/Verkoop: Huur Slaapkamers: 3
Eigenschappen: Huis Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 250 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: 01/10/2018 Bouwjaar: 2018
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: In aanvraag
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Deze twee-onder-een-kap nieuwbouwwoningen worden afgewerkt met duurzame en hoogwaardige materialen, volledig geschilderd in een witte kleur, en aldus vollédig instapklaar opgeleverd. LOT 1 (=woning links) IS REEDS VERHUURD.

Zéér laag energieverbruik dankzij zonnepanelen en erg uitgebreide isolatie! E-PEIL 28!

De indeling van beide woningen is identiek (maar gespiegeld). We komen binnen via de ruime inkomhal met apart gastentoilet. Verder een grote woonkamer met open keuken. In de keuken werden volgende toestellen voorzien: vaatwasser, inductiefornuis, dampkap, koelkast en spoelbak. Zowel de keuken als de woonkamer profiteren van erg veel lichtinval en hebben beide toegang tot de tuin via de grote glaspartijen. Naast de keuken is nog een ruime berging, waar we ook de aansluitingen voor wassen en drogen vinden.

Boven zien we 3 mooie slaapkamers (op laminaat) en een grote badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, bad én douche. Ook hier is een apart toilet te vinden.

De tuin wordt nog onderhoudsvriendelijk aangelegd, met een plantvak aan de voorzijde en gazon aan de achterkant. Elke tuin wordt ook voorzien van een terras en een groot tuinhuis. Parkeren kan naast de woning. Carport of garage is voorlopig niet geplaatst.

EXTRA TROEVEN: kosten van elektra zéér goedkoop (of zelfs gratis), laag waterverbruik dankzij regenwaterput, top afwerking, erg lichte kamers, mooi zicht op de achterliggende velden, etc.

Beschikbaar vanaf 01/09/2018.
EPC: in afwachting van levering.