Welvaartstraat 7/01-1, 2381 Weelde € 625
2 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Welvaartstraat 7/01-1 Land: België
Gemeente: 2381 Weelde

Details
Huur/Verkoop: Huur Slaapkamers: 2
Eigenschappen: Appartement Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 90 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: 01/09/2018 Bouwjaar: 2018
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC:
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet meegedeeld
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet meegedeeld

Omschrijving
Dit nieuwbouwappartement is in afwerkingsfase en wordt instapklaar opgeleverd. Vollédig geschilderd en voorzien van spotjes.

Indeling: ruime inkomhal, woonkamer met open keuken – wordt nog geplaatst – uitzonderlijk grote berging/wasplaats, apart toilet en 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer meteen toegang geeft naar de badkamer. De badkamer is voorzien van een kastenwand, wastafel en ruime inloopdouche.

Voor en naast het gebouw is voldoende private ruimte voor het plaatsen van minstens 2 wagens. Garage is niet aanwezig, maar indien gewenst kan een apart tuinhuis/berging voorzien worden voor het plaatsen van fietsen, vuilnisbakken, etc.

Dit appartement beschikt over een eigen ingang, dus geen gemeenschappelijke kosten. Er is slechts 1 appartement aanwezig, gelegen boven de kantoren van een schrijnwerkerij. Het gebouw is uitzonderlijk goed geïsoleerd! Lift en terras zijn niet aanwezig.

EXTRA TROEVEN: gelegen op industrieterrein, dus na de werkuren en in de weekends is dit een uitzonderlijk rustige buurt, zéér energiezuinig, tot in de puntjes afgewerkt, lichte kamers, etc.