Ieperstraat 143-2, 2300 Turnhout € 685
2 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Ieperstraat 143-2 Land: België
Gemeente: 2300 Turnhout

Details
Huur/Verkoop: Huur Slaapkamers: 2
Eigenschappen: Duplex Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 100 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: 01/01/2019 Bouwjaar:
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 183
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Deze verrassend ruime duplex werd in 2008 vollédig gerenoveerd met duurzame materialen, en is aldus instapklaar. De grootste troef is de waanzinnige lichtinval, doch geen inkijk van de buren! EPC VERMELDT NIET DE HUIDIGE WAARDE! Na opmaak EPC werden de muren nog volledig voorzien van isolatie, dus EPC is nog een stuk lager dan vermeld!

Indeling: ruime en vooral erg lichte woonkamer, met zeer praktische indeling. Airco is tevens aanwezig! Aansluitend vinden we de keuken, voorzien van keramisch fornuis, dampkap, anderhalve spoelbak, koelkast, vriezer en vaatwasser. Ook hier erg veel lichtinval dankzij de schuifpui aan de achterzijde. Zowel aan de keuken als aan de woonkamer werd een terras voorzien! Naast de keuken nog een handige berging met aansluitingen voor wassen en drogen. Er is tevens een apart gastentoilet aanwezig.

Op de ondergelegen verdieping merken we 2 ruime slaapkamers, alsook de badkamer. Deze werd voorzien van een douche, wastafel, extra kolomkast en toilet.

Achteraan is een carport mét eigen (afgesloten) tuinberging.

EXTRA TROEVEN: ontzettend veel lichtinval, zéér energiezuinig, gelegen nabij verbindingswegen, instapklaar, slechts 3 appartementen in gebouw, etc.
Maandelijkse lasten: 25 EUR.