Steenweg op Zondereigen 112, 2300 Turnhout € 925
4 Slaapkamer(s) | 2 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Steenweg op Zondereigen 112 Land: België
Gemeente: 2300 Turnhout

Details
Huur/Verkoop: Huur Slaapkamers: 4
Eigenschappen: Huis Badkamers: 2
Bewoonbaar oppervlakte: 230 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: 01/12/2018 Bouwjaar: 1967
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 170
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Deze ruime gezinswoning werd volledig gerenoveerd met oog voor details en met gebruik van duurzame materialen. Op een likje verf na is ze vollédig instapklaar!

Indeling:
Erg ruime woonkamer met veel lichtinval, en aansluitend een grote gezinskeuken. Volgende toestellen zijn voorzien: fornuis op gas, dampkap, koelkast, spoelbak en vaatwasser. Naast de keuken is een erg nette en handige kelder. Verder vinden we beneden nog een aparte wasplaats/berging, gastentoilet en knappe badkamer met douche, bad en dubbele wastafel.

Op de 1ste verdieping werden 3 ruime slaapkamer geïnstalleerd, alsook een 2de badkamer. Deze badkamer is voorzien van een wastafel, inloopdouche en toilet.

De 2de verdieping tenslotte beschikt over een grote slaapkamer en een handige bergzolder.

De tuin staat (voorlopig) niet op de foto, maar wordt nog volledig voorzien van gazon. Verder is er achter de woning nog een ruim terras. De nieuwe garage wordt ook nog gebouwd in 2019. (De oude garage is nog aanwezig en kan gebruikt worden).

EXTRA TROEVEN: vollédig instapklaar, energiezuinige woning, oneindig zicht op ’t groen, surroundsystem in de woonkamer, praktische indeling, rolluiken, etc.