Steenweg op Sevendonk 6-5, 2360 Oud-Turnhout € 825
2 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Steenweg op Sevendonk 6-5 Land: België
Gemeente: 2360 Oud-Turnhout

Details
Huur/Verkoop: Huur Slaapkamers: 2
Eigenschappen: Appartement Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 97 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: 01/01/2019 Bouwjaar: 2018
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: In opmaak
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
De verf is nét droog in dit fantastische nieuwbouwdakappartement, dus ze is klaar voor haar allereerste bewoners. Een woning met verrassend veel lichtinval en een afwerking om U tegen te zeggen! Getriggerd? Wij in ieder geval wel!

Indeling:
Grote, lichte woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van alle nodige luxe: koelkast, combi-oven, keramisch fornuis, dampkap, wastafel en vaatwasser. Verder werden er aan de achterzijde van het eiland nog extra kasten geplaatst voor nog meer bergruimte.
Naast de keuken zien we een handige bergruimte, waar ook de aansluitingen voor wassen en drogen zijn voorzien.

De erg ruime gang leidt ons naar de 2 slaapkamers en badkamer. In de badkamer vinden we een grote inloopdouche en een dubbele wastafel. Er is een aparte toiletruimte aanwezig naast de badkamer.

Op het zuidwestgerichte terras van 15 m² is het in de zomer heerlijk vertoeven. Ook deze werd weer erg praktisch afgewerkt: er is verlichting, elektriciteit én water aanwezig.

Tenslotte is achter het gebouw nog een garage voorzien met automatische toegangspoort. Ook hier is een wateraansluiting. Verder ook nog een gezamenlijke fietsenstalling en aparte berging om uw vuilniscontainers te plaatsen.

EXTRA TROEVEN: zéér centrale ligging naast het dorpsplein, nabij winkels, openbaar vervoer, etc. Zeer netjes afgewerkt met hoogwaardige materialen én volledig instapklaar.

Maandelijkse lasten: 50 EUR.