Weeldestraat 137/0-1, 2381 Weelde € 195.000
2 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Weeldestraat 137/0-1 Land: België
Gemeente: 2381 Weelde

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 2
Eigenschappen: Appartement Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 88 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: Bij akte Bouwjaar: 2000
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 267
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Dit gelijkvloers appartement, gebouwd in 2000, wordt vooral gekenmerkt door zijn lichte ruimtes en praktische indeling. De huidige eigenaars hebben gekozen voor erg degelijke, duurzame materialen én hebben het appartement steeds tot in de puntjes onderhouden!

We komen binnen via een aparte inkomhal met ruimte voor vestiaire en een apart toilet. Verder een ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een koelkast, fornuis, dampkap, spoelbak en microgolfoven. Naast de keuken zien we een kleine bergplaats/technische ruimte. Achter de woonkamer is nog een erg grote bergkamer voorzien.

Achteraan vinden we een ruime slaapkamer (met kastenwand). De oorspronkelijke 2de slaapkamer werd ingericht als grote wasplaats/berging met vaste kastenwand, maar kan gemakkelijk terug omgevormd worden naar een slaapkamer. Tenslotte is er ook de badkamer, voorzien van bad, toilet en wastafel. Ook is nog een extra vaste kast geplaatst.

De tuin is momenteel volledig verhard en dus onderhoudsvriendelijk. Ze werd gedeeltelijk overdekt. Via de tuin hebben we ook een rechtstreekse toegang naar de garage, die omvat is in de prijs. De garagepoort is automatisch.

EXTRA TROEVEN: centrale ligging, met openbaar vervoer, winkels, etc op wandelafstand, erg lage maandelijkse lasten, automatische screens aan de voorzijde van het appartement, lichte kamers, etc.