Kerkstraat 17/1-1, 2380 Ravels € 850
2 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Kerkstraat 17/1-1 Land: België
Gemeente: 2380 Ravels

Details
Huur/Verkoop: Huur Slaapkamers: 2
Eigenschappen: Appartement Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 102 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: 01/02/2019 Bouwjaar: 2013
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 50
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Dit extreem duurzaam afgewerkt appartement (bj. 2013) wordt vooral gekenmerkt door zijn lage energieverbruik: driedubbele beglazing, zonnepanelen én toilet/wasmachine aangesloten op de waterput. Prettig én zuinig wonen dus. Ook werd het appartement aangepast aan het iets oudere publiek.

Indeling: open lay-out met woonkamer, eetkamer en keuken. De keuken is praktisch ingedeeld en verrassend ruim voor een appartement. Door de vele raampartijen aan de voor- en achterzijde kunnen we de hele dag door genieten van erg veel lichtinval.

Er zijn 2 slaapkamers aanwezig, waarvan 1 toegang geeft naar het ruime terras van 30m². Deze is trouwens ook via de woonkamer toegankelijk. Verder vinden we nog een aparte berging/wasplaats, een badkamer met zeer grote inloopdouche, wastafel en kastenwand. Er is tenslotte een apart toilet aanwezig.

Achter het gebouw werd een garage voorzien met automatische toegangspoort.

GEEN GEMEENSCHAPPELIJKE KOSTEN!
Lift aanwezig.