Krommendijk 8/0-2, 2382 Poppel € 850
2 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Krommendijk 8/0-2 Land: België
Gemeente: 2382 Poppel

Details
Huur/Verkoop: Huur Slaapkamers: 2
Eigenschappen: Appartement Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 100 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: 01/02/2019 Bouwjaar:
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC:
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Wat een klasse! Heb je de afwerking van dit gelijkvloers appartement al gezien? De parketvloeren, volhouten deuren, natuurstenen blad in de keuken, etc. zijn een streling voor het oog en benadrukken de luxueuze uitstraling van het gebouw!

Indeling: ruime en luchtige woonkamer met open keuken, voorzien van alle nodige toestellen. Erg veel lichtinval dankzij de grote raampartijen, mét fijn zicht op de tuin! Achter de keuken vinden we nog een handige berging, waar ook de aansluitingen voor de wasmachine werden geplaatst.
Verder zijn er 2 slaapkamers aanwezig, en een badkamer met dubbele wastafel, bad en douche. Er is een apart toilet voorzien.
De tuin krijgt na de winter nog een opfrisbeurt, waardoor het in ’t voorjaar weer prettig vertoeven is. Ook het grote overdekte terras is een mooie troef.

De garage (voorzien van automatische poort) sluit meteen aan bij de tuin, waardoor deze een rechtstreekse toegang heeft naar het appartement.

En wat dacht u van de locatie? Recht tegenover de kiosk, op wandelafstand van winkels, eetgelegenheden, openbaar vervoer en school.

TOPPER!
Geen gemeenschappelijke kosten!