Steenweg op Zondereigen 78, 2300 Turnhout € 255000
4 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Steenweg op Zondereigen 78 Land: België
Gemeente: 2300 Turnhout

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 4
Eigenschappen: Huis Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 200 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: Bij akte Bouwjaar:
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC:
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Een grote, gerenoveerde woning met 4 tot 6 slpk en een grote tuin onder de 300.000 EUR? Als dat geen buitenkansje is! Elektriciteit werd volledig goedgekeurd!

Indeling: ruime woonkamer met veel lichtinval en aansluitend de zéér grote keuken met alles op en aan. Naast de keuken merken we een handige bergruimte/voorraadkamer. Achter de keuken is nog een flinke veranda/serre. Deze dient opgefrist te worden. Tenslotte zien we op de benedenverdieping een wasplaats en een gastentoilet. Uiteraard ook een inkomhal.

Op de 1ste verdieping merken we 4 kamers, waarvan 2 grote slaapkamers voorzien werden van een wastafel. In de 3de slaapkamer werd een vaste kast geplaatst. De laatste kamer werd volledig voorzien van elektra, verwarming, etc, maar kan nog ingericht worden naar wens. Tenslotte vinden we op deze verdieping ook de badkamer, met 2 wastafels, douche, kast en toilet.

De 2de verdieping is ook bereikbaar via een vaste trap, en werd momenteel nog niet ingericht. Ze werd echter al wel opgedeeld in 2 kamers. Alle leidingen (incl. water) werden reeds voorzien.

De tuin kan gemakkelijk en onderhoudsvriendelijk ingericht worden. De bijgebouwen zijn ruim, maar kunnen een opknapbeurt gebruiken. Verder is het perceel ook via de zijkant toegankelijk. Er werd een extra oprit voorzien!