Nieuwstraat 1, 2360 Oud-Turnhout € 295.000
3 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Nieuwstraat 1 Land: België
Gemeente: 2360 Oud-Turnhout

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 3
Eigenschappen: Huis Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 215 Oppervlakte terrein : 857
Beschikbaar: Bij akte Bouwjaar: 1976
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 503
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Deze fantastisch gelegen laagbouwwoning al gezien? Met zijn grote kamers met veel lichtinval? En zijn ruime, kindvriendelijke tuin? En wat dacht je van de waanzinnig rustige buurt? Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen! Ook ideaal voor uw zaak aan huis!

Het huis werd steeds tot in de puntjes onderhouden, dus kan zeker nog een rondje mee in de huidige inrichting. Maar ook voor een totaalrenovatie leent deze woning zich erg goed, met z’n degelijke structuur en praktische indeling.

Indeling: vooraan rechts in de woning vinden we het voormalige kapsalon, dat ondertussen ingericht werd als extra zitkamer. Ideale ruimte voor een kleine zelfstandige! Ook kan de kamer prima dienst doen als bureau/speelkamer. Mogelijkheden genoeg!

Achter deze ruimte vinden we een grote leefkeuken, voorzien van alle nodige toestellen. Erg veel lichtinval! Aansluitend nog een handige koele berging. De woonkamer is ruim en opvallend licht, dankzij de grote raampartijen rondom.

Verder vinden we 3 ruime slaapkamers, en een badkamer met douche en wastafel.

Tenslotte merken we nog een grote inpandige garage, waar ook de aansluitingen voor wassen en drogen voorzien werden.

De tuin werd – net zoals de woning – steeds netjes onderhouden en biedt heel wat rust en privacy.