Heidestraat 11, 2360 Oud-Turnhout € 189000
4 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Heidestraat 11 Land: België
Gemeente: 2360 Oud-Turnhout

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 4
Eigenschappen: Huis Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 150 Oppervlakte terrein : 913
Beschikbaar: Te bepalen Bouwjaar: 1970
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 810
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet meegedeeld

Omschrijving
Deze ruime gezinswoning is zeer gunstig gelegen – op de hoek naast de Werkendam – en werd reeds gedeeltelijk opgeknapt.

Indeling: grote en lichte leefruimte met mooi zicht op de tuin en diverse authentieke elementen. Aansluitend zien we de leefkeuken met oven, fornuis op gas, dampkap en spoelbak. Hierachter merken we nog een grote bergruimte met aansluitingen voor wassen en drogen. Ook is er nog een kleine badkamer met douche en wastafel. Boven merken we 3 zéér grote slaapkamers en een bergruimte. Hier werden de ramen reeds vervangen en dubbel glas geplaatst. De eerste verbouwingen werden aldus reeds gedaan. Er werd o.a. ook een nieuwe vaste trap naar de zolderruimte geplaatst. Deze grote kamer werd volledig opnieuw ingericht. Het dak werd vervangen, geïsoleerd en afgewerkt. Deze kan dienen als extra slaapkamer, maar ook als hobbyruimte, bureel enz.

Er is tevens een garage aanwezig. Er kan een zéér grote aanbouw gecreëerd worden aan de voorzijde met prachtig zicht op de tuin! Plannen voor uitbreiding zijn reeds aanwezig. Ook ideaal voor uitoefening van een vrij beroep!

EXTRA TROEVEN: riante tuin, grote gezinswoning, zéér grote aanbouw mogelijk, authentieke elementen, toplocatie!