Koning Albertstraat 11, 2381 Weelde € 2000
Slaapkamer(s) | Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Koning Albertstraat 11 Land: België
Gemeente: 2381 Weelde

Details
Huur/Verkoop: Huur Slaapkamers:
Eigenschappen: Handelspand Badkamers:
Bewoonbaar oppervlakte: 1200 Oppervlakte terrein : 1266
Beschikbaar: Onmiddellijk Bouwjaar: 2004
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC:
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet meegedeeld
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet meegedeeld

Omschrijving
Zeer groot commercieel pand met bureel, magazijn en winkelruimte/showroom. De totale oppervlakte bedraagt 1200m²! Het gebouw is in te delen naar eigen wensen en behoeften. De nutsvoorzieningen zijn reeds aanwezig. Het magazijn is tevens via de achterzijde toegankelijk via de 2 grote garagepoorten. Alarminstallatie voorzien! Parkeergelegenheid zowel aan de voorzijde als aan de overkant van de winkel. Verder is er op wandelafstand een grote publieke parking. Mooi pand dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden!