U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Warandestraat 7 / A , 2380 Ravels
Vraagprijs: € 580.000

Omschrijving

Vrijstaand wonen met een grote tuin én zicht op de velden? Yes please! Dit stulpje is gelegen in de Warandestraat. Nog nooit van gehoord, zeg je? Dat kan, want hier rijd enkel maar door als je op de koffie gaat bij 1 van de buren. Heerlijk rustig wonen, op fietsafstand van de dorpskern.

Deze villa blaast trouwens dit jaar 30 kaarsjes uit, maar age is just a number, toch? De eigenaars hebben de voorbije jaren regelmatig een facelift laten uitvoeren (aan het huis…), waardoor ‘ie prima mee kan met z’n jongere broertjes. O.a. de woonkamer kreeg een update, badkamers werden vernieuwd, verwarmingsketel vervangen, zolder volledig afgewerkt, etc.

Nog een laatste bonus? Deze woning is voorzien van een huislift én een tillift in de badkamer en slaapkamer. Indien gewenst, kunnen deze uiteraard ook verwijderd worden.

Indeling:
Altijd een toffe binnenkomer, zo’n royale inkomhal. Niet enkel zorgt dit voor een luchtige sfeer, maar ook handig voor het opbergen van jassen en schoenen. In de inkomhal werd de lift geplaatst. Heb je deze niet nodig? No worries, deze kan gewoon verwijderd worden, want ze staat op de vloer. Aansluitend is het gastentoilet.

De woonkamer is een allemansvriend: ruim, licht en neutraal afgewerkt. Er is centrale verwarming (HR-ketel), maar de houtkachel zorgt voor extra sfeer. Check ook dat grote raam met zicht op de fantastische tuin. Aansluitend vinden we de keuken. Niet nieuw, maar uitmuntend onderhouden. Ze kan dus zéker nog een rondje mee. Droom je (op termijn) van zo’n groot kookeiland met zicht op de tuin? No problemo, die kan je gemakkelijk kwijt.

Naast de keuken komen we in de gang, die toegang geeft naar de (grote) inpandige garage met aansluitingen voor de wasmachine, een berging en tenslotte de badkamer beneden. Deze werd vernieuwd, en is voorzien van een wastafel, grote douche en toilet. Alles werd extra toegankelijk ingericht.

Boven zijn er 3 ruime slaapkamers – 1 ervan werd ook weer voorzien van een tillift – en een grote badkamer. Ook deze werd vernieuwd, en omvat een bad, wastafel en toilet.

En nog een mooie troef: wat 2 jaar geleden nog een gewone zolder was, werd deels omgevormd naar een extra kamer met een heleboel vaste kasten. Een ideale 4de slaapkamer, kantoorruimte of inloopkast.

Graag nog wat extra bewoonbare oppervlakte? Da’s in dit geval een eitje, want aansluitend is een grote zolder. Ook deze kan op dezelfde wijze volledig afgewerkt worden. Geen plaats meer voor de plastieken kerstboom en andere rommeltjes, zeg je? Nee hoor, want helemaal bovenaan is NOG een extra zolderkamer.

De tuin is een pareltje: volledig aangelegd in de sfeer van het huis, met een fantastisch zicht op de achterliggende velden. Voor de liefhebber is er nog een groot bijgebouw. Ooit voorzien als stal, maar de tussenmuren kunnen zonder problemen verwijderd worden. Tenslotte zijn er nog 2 carports, een mooie serre/kas en een houtopslag.

Deze woning is beschikbaar vanaf najaar ’24, maar de moeite waard om even op te wachten, toch?


Kenmerken

Algemeen

Adres:Warandestraat 7-A
Ravels
Vraagprijs:€ 580.000
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1993

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:2

Informatieplicht

EPC Certificaat Nr.:20230723-0002946288-RES-1
EPC Index:244,00KWh/m²/jaar
Energielabel:C
EPC Opmaakdatum:23/07/2023
EPC Geldig tot:23/07/2033
Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Ligging

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Just Wonen