Onze-Lieve-Vrouwstraat 42a, 2380 Ravels € 325.000
3 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Onze-Lieve-Vrouwstraat 42a Land: België
Gemeente: 2380 Ravels

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 3
Eigenschappen: Vrijstaande woning Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 150 Oppervlakte terrein : 650
Beschikbaar: Bij akte Bouwjaar: 1995
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 321
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Deze charmante woning, gebouwd in 1995, werd ingericht met degelijke materialen en is instapklaar! Ruime aanbouwmogelijkheden!

Indeling: knusse inkomhal met open trap naar boven, alsook een apart gastentoilet met handenwasser. Verder een gezellige leefruimte, met aansluiting voor een kachel. Mooi zicht op de tuin! Via de schuifpui is er tevens toegang naar de ruime patio. Aansluitend vinden we de recente keuken. Volgende toestellen werden voorzien: combi-oven, spoelbak, koelkast, keramische kookplaat, dampkap en vaatwasser. Het blad is in natuursteen! Er bestaat tevens de mogelijkheid om mits een kleine ingreep hier een ruime open keuken van te maken! Aansluitend nog een handige koele berging. Tenslotte vinden we beneden ook nog de zeer nette inpandige garage. Momenteel wordt deze enkel gebruikt als bergplaats. Hier zien we tevens de aansluitingen voor wassen en drogen.

Boven merken we een badkamer met bad, toilet en badkamermeubel. Verder nog 3 slaapkamers, waaronder de master met riante dressing. Achter de dressing is nog een extra bergruimte, die mits het verwijderen van de kastenwand ook geïntegreerd kan worden in de master bedroom (of event. zelfs voor het creëren van een extra slaapkamer/hobbykamer).

De tuin werd onderhoudsvriendelijk en verzorgd ingericht. Achter de woning werd een knappe patio geplaatst waar het in de zomer gezellig vertoeven is. Achteraan in de tuin vinden we nog een tuinhuis, extra garage en zeer ruim bijgebouw. Het bijgebouw is ideaal als hobbyruimte of speelruimte voor de kinderen. Elektriciteit en aansluiting voor een kachel is aanwezig!

Onder de volledige woning werd een kruipkelder geplaatst.

EXTRA TROEVEN: riante aanbouw mogelijk (!), instapklare woning, kindvriendelijke buurt, gebruik van degelijke materialen, enz.