Grote Baan 122, 2380 Ravels € 259.000
3 (+1) Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Grote Baan 122 Land: België
Gemeente: 2380 Ravels

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 3 (+1)
Eigenschappen: Huis Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 161 Oppervlakte terrein : 327
Beschikbaar: Bij akte Bouwjaar: 1955
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 367
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Volledig gerenoveerde woning met 3 slpk. Uitbreiding mogelijk!

Deze knappe gezinswoning werd tot in de puntjes opgeknapt, en is aldus instapklaar. De zolder kan, mits wat afwerking, nog ingericht worden als extra, zeer ruime slaap- of hobbykamer. De grote werken zijn reeds gebeurd. Vaste trap ook aanwezig.

Indeling: inkomhal met trap naar boven. Verder een ruime en lichte woonkamer met voorzieningen voor een kachel en een handige bergruimte. Aansluitend vinden we de open leefkeuken. Deze is tevens instapklaar en baadt in het licht door de knappe lichtstraat in het plafond. Via de schuifpui hebben we tevens mooi zicht op de tuin en toegang naar het terras. In de nieuwe achterbouw merken we een badkamer, voorzien van een douche en badkamermeubel op maat. Verder ook nog een apart gastentoilet en tenslotte de ruime bergplaats/wasruimte. De machines kunnen netjes weggewerkt worden in de hiervoor bestemde nis. In deze ruimte vinden we trouwens ook de achterdeur naar de tuin. Deze is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Achteraan nog een degelijk tuinhuis.

Op de 1ste verdieping van de woning vinden we 3 slaapkamers en een aparte toiletruimte. Verder is er ook de trap naar de 2de verdieping. De grote verbouwingswerken om deze ruimte instapklaar te maken zijn gebeurd. Dit dient enkel nog afgewerkt te worden.

De woning beschikt over een voordeur, alsook over een zijdeur. In tegenstelling tot veel huizen op deze locatie dient u NIET met uw fiets of vuilnisbak door de leefruimte te gaan om deze aan de voordeur te plaatsen! Verder parkeerruimte voor de deur! KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK!

EPC is trouwens niet meer relevant, aangezien het dak nog werd geïsoleerd na opmaak van EPC. De waarde is aldus een stuk lager.

EXTRA TROEVEN: tot in de puntjes gerenoveerd, zeer open en lichte ruimtes, praktische en kindvriendelijke indeling, centrale ligging, uitbreiding via zolder mogelijk, enz.