Bovenheide 7, 2380 Ravels € 800
3 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Bovenheide 7 Land: Belgiƫ
Gemeente: 2380 Ravels

Details
Huur/Verkoop: Huur Slaapkamers: 3
Eigenschappen: Huis Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 235 Oppervlakte terrein : 750
Beschikbaar: 1 oktober 2016 Bouwjaar: 1978
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 332
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Ruime gezinswoning met 3 slpk op rustige locatie.

Deze verrassend ruime gezinswoning werd steeds prima onderhouden, en is aldus in erg goede staat. Verder werden de keuken, badkamer en toiletruimte recentelijk gerenoveerd. Instapklaar!

Indeling: karaktervolle leefruimte met veel lichtinval en parketvloer. Aansluitend de ruime keuken, die recentelijk vernieuwd werd. Alle noodzakelijke toestellen zijn aanwezig. Bij de keuken vinden we een handige berging. Verder zien we beneden een ruime slaapkamer, een bureau/hobbyruimte en een badkamer. De badkamer werd ook vernieuwd, en is voorzien van een douche en badkamermeubel. Er is een aparte toiletruimte aanwezig. Boven vinden we nog 2 slaapkamers, een dressing/bergkamer en een berging.

Er is een inpandige garage aanwezig, met aansluitingen voor wassen en drogen. Verder zijn er 2 parkeerplaatsen voorzien in de voortuin.

De tuin is momenteel onderhoudsvriendelijk ingericht, en voorzien van een afdak. Het bijgebouw achteraan in de tuin hoort NIET tot deze woning. Er is wel nog een aparte tuinberging aanwezig.

EXTRA TROEVEN: zeer kindvriendelijk locatie, ruime kamers, recente HR-ketel, volledig instapklaar, snel beschikbaar, etc.