Weteringstraat 23, 2380 Ravels € 269.000
4 Slaapkamer(s) | 2 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Weteringstraat 23 Land: Belgiƫ
Gemeente: 2380 Ravels

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 4
Eigenschappen: Huis Badkamers: 2
Bewoonbaar oppervlakte: 222 Oppervlakte terrein : 354
Beschikbaar: Bij akte Bouwjaar: 1964
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 371
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK! Deze ruime en vooral lichte gezinswoning werd gedurende de laatste jaren in diverse fases gerenoveerd en is aldus instapklaar. De keuken en de badkamer boven dateren o.a. van 2007, de 2de badkamer van 2011, de verwarmingsketel van 2006, etc.

De woning werd als volgt ingedeeld: ruime en lichte woonkamer met open haard en plaats voor een grote familietafel. (De huidige tafel staat niet vast). Aansluitend vinden we de open keuken met een keramisch fornuis, vaatwasser, afzuigkap, microgolf, oven, Amerikaanse frigo met ijsblokdispenser en een anderhalve spoelbak. Naast de keuken vinden we nog een droge kelder, ideaal als opslag! In de achterbouw achter de keuken zien we een wasplaats, 2de badkamer en een apart toilet.

Op de 1ste verdieping vinden we de 2 ruime slaapkamers, alsook een grote badkamer met hoekbad, douche, meubel en toilet.

De 2de verdieping werd omgevormd naar 1 kleine en 1 hele grote slaapkamer. Er is nog heel wat bergplaats mogelijk op de zolderruimte!

Tenslotte vinden we nog de tuin, die op dit moment onderhoudsvriendelijk werd ingericht.

EXTRA TROEVEN: gerenoveerde woning op steenworp van het centrum, rolluiken overal voorzien, voorzieningen voor alarm zijn aanwezig, kindvriendelijke woning, etc.