Klein Ravels 20-2, 2380 Ravels € 155.000
1 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Klein Ravels 20-2 Land: België
Gemeente: 2380 Ravels

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 1
Eigenschappen: Appartement Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 60 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: Bij akte Bouwjaar: 2010
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 168
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Trendy en recent appartement met 1 slpk en netjes aangelegde tuin! Eigen voordeur én oprit, dus geen gemeenschappelijke delen! Dit hippe appartement werd gebouwd in 2010 en voldoet aldus aan alle normen en luxe.

Indeling: Lichte leefruimte met toegang naar de onderhoudsvriendelijke en knusse privétuin. Aansluitend aan de woonkamer vinden we de open keuken met kookplaat, dampkap, spoelbak en een aansluiting voor een vaatwasser. Verder is er een hal met funky toiletruimte (incl. handenwasser) en een handige bergkast. We merken tevens een ruime slaapkamer met toegang naar de badkamer. In de badkamer werd een meubel met spoelbak en
spiegel geplaatst, alsook een riante inloopdouche. Tevens vinden we hier de aansluitingen voor wassen en drogen.

De tuin loopt in een L-vorm waardoor het hier steeds prettig vertoeven is. Verder vinden we achteraan nog een riante gemeenschappelijke tuin. Dit appartement beschikt over een eigen oprit en eigen voordeur.

TROEVEN: INSTAPKLAAR, hippe afwerking, ideaal voor een single of jong koppel, energiezuinig, op wandelafstand van centrum, mooie investering, enz.