Turnhoutseweg 52, 2381 Weelde € 1150
3 Slaapkamer(s) | 2 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Turnhoutseweg 52 Land: België
Gemeente: 2381 Weelde

Details
Huur/Verkoop: Huur Slaapkamers: 3
Eigenschappen: Villa Badkamers: 2
Bewoonbaar oppervlakte: 250 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: 01/07/2018 Bouwjaar:
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC:
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Deze verrassend ruime villa wordt nog wat opgefrist waar nodig en aldus instapklaar opgeleverd. Ze wordt vooral gekenmerkt door haar erg grote kamers en praktische indeling.

We komen binnen via de royale inkomhal die ons toegang geeft naar de grote woon- en eetkamer, deels voorzien van parket en haard op gas. Onder de laminaat (die verwijderd wordt) ligt een mooie, grijze tegelvloer. Verder zien we de keuken, praktisch ingedeeld en met mooi zicht op de tuin. Naast de keuken is de erg ruime veranda, ook voorzien van een grijze tegelvloer. Aan de andere kant van de woning zien we een wasplaats/bergruimte, apart toilet en een grote badkamer met bad, douche en wastafel. Tenslotte vinden we beneden 1 slaapkamer/kantoor met kastenwand.

Op de 1ste verdieping zien we 2 héle grote slaapkamers, waarvan de master bedroom recent volledig vernieuwd werd. Er werd aansluitend nog een aparte doucheruimte voorzien, met toilet en kastenwand. Deze ruimte is nog in afwerkingsfase. Tenslotte is er nog een zolderberging.

De tuin wordt nog opgefrist en is voorzien van een dubbele garage met extra bergruimte.

EXTRA TROEVEN: ruime villa, voorzien van alle nodige luxe, erg kindvriendelijke woning, gelegen op doorgaande weg tussen Tilburg en Turnhout, etc.