Weteringstraat 3/0-1, 2380 Ravels € 279.000
2 Slaapkamer(s) | 1 Badkamer(s)
Locatie
Adres
Adres: Weteringstraat 3/0-1 Land: België
Gemeente: 2380 Ravels

Details
Huur/Verkoop: Verkoop Slaapkamers: 2
Eigenschappen: Appartement Badkamers: 1
Bewoonbaar oppervlakte: 100 Oppervlakte terrein :
Beschikbaar: Bij akte Bouwjaar: 2010
Afbeeldingen
Extra Gegevens
EPC: 127
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een overstromings gevoelig gebied
Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in:
Niet gelegen in een afgebakend overstromingsgebied

Omschrijving
Bouwjaar 2010. Duurzame afwerking. Centraal en toch rustig gelegen. Veel lichtinval. Onderhoudsvriendelijke tuin. Do we need to say more? En alsof deze troeven nog niet voldoende zijn: het appartement is gelijkvloers, dus geschikt voor jong én oud!

Indeling: ruime woonkamer (parket) met veel lichtinval en toegang naar de tuin. Aansluitend vinden we de open keuken, die voorzien werd van alle nodige luxe. Verder is er een handige berging naast de keuken, waar we ook de aansluitingen voor wassen en drogen vinden.

Er zijn 2 slaapkamers, die beide voorzien werden van een vaste kastenwand. Ook rolluiken zijn aanwezig. In de badkamer merken we een wastafel, bad én douche. Er is een apart toilet voorzien.

In de ondergrondse parkeergarage kunnen 2 wagens geplaatst worden. Verder hebben de eigenaars nog een hele nette, bijkomende parkeerplaats voorzien in de voortuin. Tenslotte is er ook een gezamenlijke fietsenstalling, en beschikt elk appartement over een eigen berging in de kelder.